tab

 photo home.jpg  photo home1.jpg  photo home2.jpg  photo tab1-1.jpg
Showing posts with label Graduation. Show all posts
Showing posts with label Graduation. Show all posts

Friday, December 7, 2012

Happy Graduation Miello.!

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah dengan berkat doa mak ayah..sorang adik ku nie da settle diploma dia
and now continue with his degree in accountancy.


We proud of you Syamil.!


Okay nak cite pasal hal nieee..mula² terkezut tgk gambar sendiri terpampang kat depan booth mini studio
nie..hahaha 
Mula² cakap dengan amy "weyh aku nampak gambar kawan aku"
Alih sekali dia tunjuk sesuatu dan pabila ku memandang ke arah jari nyer itu..
Jeng Jeng Jeng.!
Hahahaha. gelak besar aku.. plus malu pun ada jugak.
*haha xbole bla betul*


During that day...


FYI, syamil nie memang agak susah laa nak bergambar.
Tapi bila dia macam sporting je time nie...
kiteorg pulun habis posing dengan dia.
Tapi memandangkan waktu utk blogging nie terhad malam nie
sebab esok banyak perkara untuk di settle kan...
Will update soon :)
missBeberg

Sunday, May 27, 2012

UiTM 76th Convocation



Alhamdulillah..
Selesai sudah perjalanan degree nie.
Pejam celik, pejam celik da masuk satu lg fasa dlm kehidupan saya nie.

Pre-Graduation

Tarikh : 17 May 2012,
Masa : dari pkul 10.30 a.m to 4 p.m,
Tempat Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC) & Canseleri Tuanku Syed Sirajuddin.


Bila dah berjumpa sembang, gelak tak hingat dunia...
Inilah kami.!
Ini juga berpunca daripada kesibukkan diri bila dah berkerja..
walau ned n yana satu blik, satu rumah..tp bila nama pun dah kerja..
balik, penat, rehat, tdo..haha.
*Situasi study dlu..satu blik, pejam celik hari2 nmpk muka yg sama..
sembang, gelak, ketawa, mengusik, berjenaka, bergossip bersama tak pernah bosan.!
hari2 wat perkara yg sama.
Skrg tak lg...dlu g clz sama2, naik bus nk ke fac bsama, mkn, duk dlm clz area yg sama, mkn, tgk tv, wat assignment walau group lain2 pun kdg bsama..
RiNDU gilerrrr moment2 tue.!
Sayang korg.!
P/s: dlm pict nie miera xda..dia xcuti, kena kerja..jd dia dtg lmbt.

Dalam DATC.
Time nie ktorg yg lmbt kuar dr DATC nie..
Sedar2 da nk blk..tgk bwh da xde org. haha.!